Afleveradres

Gesloten 9m³ Container

Afvalsoorten:

De gesloten 9m3 container leent zich bij uitstek voor bijvoorbeeld groenafval of bouw- en sloopafval. Doordat de container gesloten is, voorkomt u dat het tuinafval door dieren weer verspreid wordt. Ook bij regen of wind zorgt de dichte container ervoor dat het afval niet uit de container kan waaien. 

Afmetingen:

De gesloten 9m3 container heeft een afmeting van 370 x 170 x 190 centimeter (lengte x breedte x hoogte). De container past precies op een parkeerplaats voor een auto. In sommige gemeenten heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Uw gemeente kan u hier meer informatie over verstrekken. 

bestelbutton

 

Vullen van de container:
De container heeft deurtjes of schuifkleppen. Deze moeten zonder hinder weer gesloten kunnen worden wanneer wij de container ophalen. Houdt u hier rekening mee bij het vullen van de container? De container mag maximaal 4 weken bij u blijven staan. Heeft u langer de tjid nodig? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Service in heel Nederland:
De dichte 9m3 container plaatsen wij natuurlijk in heel Nederland. Dus ook in Doetinchem, Lichtenvoorde, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Duiven, Zevenaar en Zutphen.

Ook kunt u de container bestellen in Borne, Almelo, Hengelo of Enschede. En op de Veluwe en in Flevoland plaatsen wij de containers in Zwolle, Harderwijk, Putten, Ermelo, Nijkerk, Amersfoort, Almere, Lelystad, Biddinghuizen, Dronten en Emmeloord. 

Woont u in Veenendaal, Ede, Wageningen of Barneveld? Of juist in Voorthuizen of Beekbergen. De eigen auto's van REMONDIS komen in Overijssel, Flevoland en Gelderland bij u voor de deur.

Terug naar overzicht 'containersoorten'