Afleveradres

Open 10m3 multilift container

Afvalsoorten:
De open 10m3 multilift afvalcontainer is een prima container wanneer u een grote hoeveelheid puinafval wilt afvoeren.
De hoeveelheid  puinafval die in de container kan is indrukwekkend. In vergelijking met het afvoeren van dit afval met een aanhangwagen naar de lokale milieustraat, bespaart u zich een hoop tijd!

 

Afmetingen:
De open 10m3 multilift container is 650 x 250 x 90 cm groot (lengte x breedte x hoogte). Houd rekening met de afmeting van deze container. Deze container past niet op een parkeerplaats van een auto. Let op, in sommige gemeenten heeft u een vergunning nodig om een afvalcontainer te plaatsen. Uw gemeente kan u hier alles over vertellen. De 10m3 open multilift is niet geschikt om op de openbare weg te plaatsen.

open 10m multilift

Vullen van de container:
U kunt de container maximaal 4 weken laten staan om deze te vullen. U mag de container maximaal 10 centimeter boven de rand vullen. In verband met de veiligheid van onze chauffeurs en de medeweggebruikers kunnen wij containers die hoger beladen zijn dan deze grens niet vervoeren. Houdt u hier rekening mee?

 

Service in heel Nederland:
De open 10m3 multilift container plaatsen wij natuurlijk in heel Nederland. Dus ook in Doetinchem, Lichtenvoorde, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Duiven, Zevenaar en Zutphen.

Ook kunt u de container bestellen in Borne, Almelo, Hengelo of Enschede. En op de Veluwe en in Flevoland plaatsen wij de containers in Zwolle, Harderwijk, Putten, Ermelo, Nijkerk, Amersfoort, Almere, Lelystad, Biddinghuizen, Dronten en Emmeloord. Woont u in Veenendaal, Ede, Wageningen of Barneveld? Of juist in Voorthuizen of Beekbergen. De eigen auto's van REMONDIS komen in Overijssel, Flevoland en Gelderland bij u voor de deur.

Terug naar overzicht 'containersoorten'