Afleveradres

Open 10m³ container

Afvalsoorten:
De open 10m3 container is uitermate geschikt wanneer u veel afval heeft af te voeren. Gaat u flink verbouwen en verwacht u het nodige afval? Huur dan de 10m3 afvalcontainer voor de afvoer van bijvoorbeeld bouw- en sloopafval of houtafval.

Wanneer u de tuin flink onderhanden neemt, biedt deze grote container ook uitkomst. Takken, struiken en grasmaaisel passen met flinke hoeveelheden in deze container.

 

Afmetingen:
De open 10m3 container is 350 x 185 x 180 cm groot (lengte x breedte x hoogte). Deze container past op een parkeerplaats van een auto. Let op, in sommige gemeenten heeft u een vergunning nodig om een afvalcontainer op de openbare weg te plaatsen. Uw gemeente kan u hier alles over vertellen.

bestelbutton

 

Vullen van de container:
U kunt de container maximaal 4 weken laten staan om deze te vullen. Wanneer u de container langer wilt laten staan, wilt u dan even contact met ons opnemen? U mag de container maximaal 30 centimeter boven de rand vullen. In verband met de veiligheid van onze chauffeurs en de medeweggebruikers kunnen wij containers die hoger beladen zijn dan deze grens niet vervoeren. Houdt u hier rekening mee?

 

Service in heel Nederland:
De open 10m3 container plaatsen wij natuurlijk in heel Nederland. Dus ook in Doetinchem, Lichtenvoorde, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Duiven, Zevenaar en Zutphen.

Ook kunt u de container bestellen in Borne, Almelo, Hengelo of Enschede. En op de Veluwe en in Flevoland plaatsen wij de containers in Zwolle, Harderwijk, Putten, Ermelo, Nijkerk, Amersfoort, Almere, Lelystad, Biddinghuizen, Dronten en Emmeloord. 

Woont u in Veenendaal, Ede, Wageningen of Barneveld? Of juist in Voorthuizen of Beekbergen. De eigen auto's van REMONDIS komen in Overijssel, Flevoland en Gelderland bij u voor de deur.

Terug naar overzicht 'containersoorten'