Afleveradres

Open 3m³ Container

Afvalsoorten:
De open 3m3 afvalcontainer is een prima container wanneer u een hoeveelheid puinafval of bouw- en sloopafval wilt afvoeren. De container neemt niet zoveel ruimte in beslag omdat deze zowel in de lengte als in de breedte een stuk compacter is dan bijvoorbeeld de 6m3 afvalcontainer. 


Toch is bijvoorbeeld de hoeveelheid  puinafval die in de container kan, indrukwekkend. In vergelijking met het afvoeren van dit afval met een aanhangwagen naar de lokale milieustraat, bespaart u zich een hoop tijd!

 

Afmetingen:
De open 3m3 container is 250 x 125 x 100 cm groot (lengte x breedte x hoogte). Deze container past op een parkeerplaats van een auto. Let op, in sommige gemeenten heeft u een vergunning nodig om een afvalcontainer op de openbare weg te plaatsen. Uw gemeente kan u hier alles over vertellen.

bestelbutton 

Vullen van de container:
U kunt de container maximaal 4 weken laten staan om deze te vullen. U mag de container maximaal 30 centimeter boven de rand vullen. In verband met de veiligheid van onze chauffeurs en de medeweggebruikers kunnen wij containers die hoger beladen zijn dan deze grens niet vervoeren. Houdt u hier rekening mee?

 

Service in heel Nederland:
De open 3m3 container plaatsen wij natuurlijk in heel Nederland. Dus ook in Doetinchem, Lichtenvoorde, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Duiven, Zevenaar en Zutphen.

Ook kunt u de container bestellen in Borne, Almelo, Hengelo of Enschede. En op de Veluwe en in Flevoland plaatsen wij de containers in Zwolle, Harderwijk, Putten, Ermelo, Nijkerk, Amersfoort, Almere, Lelystad, Biddinghuizen, Dronten en Emmeloord. 

 

Woont u in Veenendaal, Ede, Wageningen of Barneveld? Of juist in Voorthuizen of Beekbergen. De eigen auto's van REMONDIS komen in Overijssel, Flevoland en Gelderland bij u voor de deur.

Terug naar overzicht 'containersoorten'