Afleveradres

Open 6m³ container

Afvalsoorten:
De open 6m3 container is de afvalcontainer die wij het meest verhuren. Alle soorten afval kunt u hiermee afvoeren, zoals puinafval, groenafval of bouw- en sloopafval. Door het formaat en de relatief lage inworpopening aan de achterzijde van de container kunt u ook zware materialen makkelijk in de container gooien. 

Afmetingen:
De open 6m3 container is 350 x 185 x 110 cm groot (lengte x breedte x hoogte). Deze container past op een parkeerplaats van een auto. Let op, in sommige gemeenten heeft u een vergunning nodig om een afvalcontainer op de openbare weg te plaatsen. Uw gemeente kan u hier alles over vertellen.

bestelbutton

 

Vullen van de container:
U kunt de container maximaal 4 weken laten staan om deze te vullen. Heeft u onze container langer nodig? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken. U mag de container maximaal 30 centimeter boven de rand vullen. In verband met de veiligheid van onze chauffeurs en de medeweggebruikers kunnen wij containers die hoger beladen zijn dan deze grens niet vervoeren. Houdt u hier rekening mee?

Service in heel Nederland:
De open 6m3 container plaatsen wij natuurlijk in heel Nederland. Dus ook in Doetinchem, Lichtenvoorde, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Duiven, Zevenaar en Zutphen. Ook kunt u de container bestellen in Borne, Almelo, Hengelo of Enschede. En op de Veluwe en in Flevoland plaatsen wij de containers in Zwolle, Harderwijk, Putten, Ermelo, Nijkerk, Amersfoort, Almere, Lelystad, Biddinghuizen, Dronten en Emmeloord. 

Woont u in Veenendaal, Ede, Wageningen of Barneveld? Of juist in Voorthuizen of Beekbergen. De eigen auto's van REMONDIS komen in Overijssel, Flevoland en Gelderland bij u voor de deur.

Terug naar overzicht 'containersoorten'